Lukijat

perjantai 8. tammikuuta 2016

Porkkanakakkupala 1:12

PORKKANAKAKKUPALA OHJE 1:12




Sekoita oranssia, vähän valkoista ja aivan hivenen ruskeaa massaa keskenään. 

Ota muotti tai tee itse muotti vaikka ohuesta metallilevystä. 
 



Yhden porkkanakakkupalan koko on noin 0,8 * 1,0 cm.

Revi nuppineulan päällä kakun kaikki neljä reunaa. 

 





Sekoita nestemäistä Fimoa sekä valkoista öljyväriä keskenään ja tee kakkupalan päälle kuorrutus.

 


Tee oranssista massasta pienet porkkanat ja vihreästä massasta lehdet ja aseta se kakkupalan päälle. 
 



Paista uunissa massavalmistajan ohjeiden mukaisesti.
 


 VALMIITA PORKKANAKAKKUPALOJA 1:12.










2 kommenttia:

PILAR6373 kirjoitti...

Muchas gracias!!
Besos.

mcddiss kirjoitti...

queda muy bien

besitos

Mari